Her er din studieplan:

Matematikk 2P-Y (Høst)

Historie fellesfag (Vår)

Naturfag Påbygg (Høst)

Norsk Påbygg (helår)

kr 14.200,-

Katrine

“Jeg var veldig fornøyd med læreren jeg hadde, jeg opplevde han som flink og rask til å besvare spørsmål, og på alle disse kapitteltestene vi kunne gjøre ga han veldig gode tilbakemeldinger, og var flink til å forklare hva en burde gjøre annerledes neste gang"

Katrine

Det er bare å starte

På ASK starter undervisningen når du trykker 'play'. Du får også god hjelp fra lærer, eksamenstreningspakke og gratis prøvemuntlig. 

Du får god hjelp i fagene

På ASK møter du læreren din på ulike måter og får knallgod hjelp. Du møter lærer igjennom ‘Spørsmål og svar’-knappen. Dette er et fagforum der du stiller dine spørsmål og får kjapt et svar.

For deg som tar matematikk eller et annet realfag, møter du lærer en-til-en i et digitalt rom. Vi kaller det live veiledning. Det fungerer slik: sliter du med en oppgave, ber du om hjelp ved å trykke på den grønne knappen inne i faget - akkurat som du rekker opp hånden i klasserommet.

Du møter lærer også gjennom tilbakemeldinger på innleveringer og gjennom digital prøvemuntlig.

Du får god hjelp i fagene Du får god hjelp i fagene

Krav og omfang

Denne fagpakken er ment for deg som har fullført og bestått vg1 og vg2 fra en yrkesfaglig studieretning på vgs, som ønsker generell studiekompetanse, og har fagbrev. Etter å ha bestått fagene til Vg3 påbygging, kvalifiserer du for opptak til høyere utdanning. Fagpakken gir deg rett til å søke studielån fra Lånekassen. 

Å ha generell studiekompetanse i tillegg til fagbrevet gir deg helt klart et fortrinn i arbeidsmarkedet. Med studiekompetansen står du sterkere og du er mer attraktiv for både egen lærebedrift og for andre bedrifter etter læretiden.

Slik fungerer lab på ASK

Du får videoundervisning i lab-forsøk og relevant teori. Videoene gir deg full gjennomgang av utstyret og viser utførelsen av forsøkene. Du laster ned labheftet og fyller inn resultater etterhvert som du ser videoene. Har du spørsmål, får du hjelp fra faglærer via live veiledning og 'Spørsmål og svar'-knappen. Du leverer inn labheftet for tilbakemelding fra lærer (valgfritt) og undervisningsvideoene og labheftet bruker du som forberedelse til eksamen. 

Slik fungerer lab på ASK Slik fungerer lab på ASK

Påbygg mens du er lærling

Det er spesielt to gode grunner til å at det er lurt å ta påbygg mens du er lærling: egen vinning og attraktivitet i arbeidsmarkedet. Tar du påbyggsfagene parallelt med læretiden, vil du bli bedre rustet til å gjennomføre fagprøven - ikke minst med tanke på behovet for gode matematikkunnskaper og kravet til god skriftlig fremtillingsevne. Og for ikke å snakke om at med generell studiekompetanse får du mange flere valgmuligheter.

 

ASK Veiledning

arrow
1 2 3 4
1

Karakter-forbedring enkeltfag?

2

Finn faget i faglisten

3

Trenger du hjelp?

4

Klikk for å snakke med en studierådgiver