Her er din studieplan:

Matematikk R1 (Høst)

Matematikk R2 (Vår)

Fysikk 1 (helår)

kr 11.100,-

Laura

“Fysikk var mitt Mount Everest – helt ubegripelig og helt ubestigelig. Lærerne i ASK hjalp meg å knekke koden i fysikk og jeg fikk karakteren 6."

Laura
Stian

“Jeg er såpass fornøyd med ASK at jeg skal bruke dem på det siste faget jeg trenger, som er R2 nå til høsten"

Stian

Det er bare å starte

På ASK starter undervisningen når du trykker 'play'. Du får også god hjelp fra lærer, eksamenstreningspakke og gratis prøvemuntlig. 

Krav og omfang

Vil du bli ingeniør, men mangler formell kompetanse i ett eller flere fag? Ta ingeniørpakken hos oss og kvalifiser deg gjennom å ta de fagene du mangler. Forkurset til ingeniør er et realfagskurs for deg som har generell studiekompetanse, men mangler fordypning i realfagene. Har du generell studiekompetanse fra før, vil du etter å ha bestått disse fagene være kvalifisert for opptak til de fleste ingeniørutdanninger i Norge. Dersom du ikke har generell studiekompetanse kan du fint kombinere våre andre pakkeløsninger som gir deg studiekompetanse med ingeniørpakken. Fagpakken gir deg rett til å søke studielån fra Lånekassen.

Følger du vår anbefalte studieplan, får du en studiebelastning for høsten på 50% og 50% studiebelastning for våren. Det betyr at du på høsten bør sette av minst 2,5 dager i uka til studier både høst og vår. Ingeniørpakken gir tilsammen 2 realfagspoeng.

Du får god hjelp i fagene

På ASK møter du læreren din på ulike måter og får knallgod hjelp. Du møter lærer igjennom ‘Spørsmål og svar’-knappen. Dette er et fagforum der du stiller dine spørsmål og får kjapt et svar.

For deg som tar matematikk eller et annet realfag, møter du lærer en-til-en i et digitalt rom. Vi kaller det live veiledning. Det fungerer slik: sliter du med en oppgave, ber du om hjelp ved å trykke på den grønne knappen inne i faget - akkurat som du rekker opp hånden i klasserommet.

Du møter lærer også gjennom tilbakemeldinger på innleveringer og gjennom digital prøvemuntlig.

Du får god hjelp i fagene Du får god hjelp i fagene

Slik fungerer lab på ASK

Du får videoundervisning i lab-forsøk og relevant teori. Videoene gir deg full gjennomgang av utstyret og viser utførelsen av forsøkene. Du laster ned labheftet og fyller inn resultater etterhvert som du ser videoene. Har du spørsmål, får du hjelp fra faglærer via live veiledning og 'Spørsmål og svar'-knappen. Du leverer inn labheftet for tilbakemelding fra lærer (valgfritt) og undervisningsvideoene og labheftet bruker du som forberedelse til eksamen. 

Slik fungerer lab på ASK Slik fungerer lab på ASK

ASK Veiledning

arrow
1 2 3 4
1

Karakter-forbedring enkeltfag?

2

Finn faget i faglisten

3

Trenger du hjelp?

4

Klikk for å snakke med en studierådgiver