Mimi, 22 år

Studerer:
Påbygg m/fagbrev: Historie påbygg, matematikk 2P-Y, naturfag påbygg og norsk påbygg

- Jeg oppdaget ASK privatist da jeg skulle søke på nettundervisning på Google. 
Jeg valgte å ta påbyggsåret mitt på ASK fordi jeg syns at nettsiden var veldig oversiktlig. Alt var godt organisert og det var lett å komme seg inn i det. I tillegg så var det var lett å forstå hvordan ting fungerte på nettsiden. 
 

Mimis fag:

Påbygg m/fagbrev:
Historie påbygg, matematikk 2P-Y,
naturfag påbygg og norsk påbygg

Valgte på grunn av pris

- ASK privatist har lavere priser på mange av fagene og fagpakkene enn andre nettstudier. Det var viktig for meg å finne et nettstudiet med lavest mulig pris fordi jeg ikke skulle jobbe ved siden av studiene. 

Tok påbygg og fagbrev

- Jeg tok påbygg på ASK som privatist fordi jeg hadde akkurat blitt ferdig med fagbrevet mitt. Og etter to år som lærling så ville jeg reise, men samtidig bli ferdig med påbyggsåret mitt. 
Det var da jeg fant ASK privatist og bestemte meg for å melde meg på påbygg med fagbrev pakken som de tilbyr.

Lærerne på ASK var lett tilgjengelige og de var flinke til å forklare hvis det var noe jeg lurte på. De var tydelige og pratet tydelig i alle videoene, og forklarte ting på en enkel måte som var lett å forstå. 

Mimi satte stor pris på å styre undervisningen i sitt eget tempo, det gjorde at hun hadde god tid til å både lære og forstå faget bedre.

Korte og informative videoer

- Videoundervisningene passet veldig bra for meg. Jeg syns det var nesten bedre enn vanlig klasseromsundervisning fordi jeg kunne alltid gå tilbake på videoene hvis det var noe jeg ikke forsto eller fikk med meg. 
Det var også veldig fint å kunne ta undervisningen på pause hvis det var noe man måtte gjøre, også komme tilbake til det etter hvert og fortsette videre akkurat der hvor jeg hadde stoppet sånn at jeg ikke gikk glipp av noe.  

Det som også var bra med videoundervisning var at jeg kunne studere i mitt eget tempo, og bestemme litt selv hva og når jeg ville studere faget eller ha undervisning. 
Jeg syns  også at videoene var godt planlagt og de varte ikke lenge sånn at man ikke mistet konsentrasjonen. Videoene var lagt opp til at de var korte, men informative. 

Studieplanleggeren hjalp meg å planlegge tidsbruken

- Studieplanleggeren var et fint verktøy i hele nettstudiet. Den hjalp meg med å planlegge undervisningen min, og hadde lagt opp en god plan for hvordan jeg skulle bruke tiden min. 
Jeg fikk lært alt det jeg trengte å lære før eksamen i god tid, fordi jeg fulgte planen som studieplanleggeren hadde lagt opp for meg. 

Glad at jeg valgte nettundervisning

- Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd med ASK privatist. Det var verdt pengene og hvis jeg trenger å ta opp flere fag i fremtiden så kommer jeg til å velge ASK nok en gang.
Jeg har lært så mye av videoundervisningene og av lærerne på ASK, og hele undervisningen var lagt opp til at jeg skulle klare å studere på egenhånd og være selvstendig med hjelp av teamet på ASK.

Jeg er fornøyd med påbyggsåret mitt og jeg er fornøyd med valget jeg tok når jeg bestemte meg for å ha nettundervisning istedenfor klasseundervisning. ASK funket bra for meg!