Erle, 23 år

Studerer:
Engelsk Vg1 og Norsk

- Jeg hørte om ASK privatist gjennom venner som tidligere har tatt fag på ASK.

Jeg valgte ASK både fordi prisen på kursene deres var mye billigere enn konkurrentene, og fordi jeg var avhengig av fleksibel undervisning da jeg studerte på Universitetet i Bergen samtidig som jeg gikk på ASK. 

Etter å ha prøvd kurset gratis i 24 timer likte jeg opplegget svært godt, og bestemte meg for å bruke ASK. 
 

Erles fag:

Engelsk Vg1, Norsk

Bedre hjelp enn i andre skoler

- Jeg tar fag som privatist for å komme inn på medisinstudiet i Norge. Jeg opplevde møtene med lærerne på ASK som svært positive. De var veldig hjelpsomme, og jeg fikk melding med en gang om at jeg bare måtte ta kontakt om jeg lurte på noe. 

Jeg fikk bedre og raskere hjelp til spørsmålene mine her enn jeg har fått ved noen annen skole før. Lærerne var også svært flinke til å forklare, og ga meg alltid utfyllende og gode svar uansett hva jeg måtte lurte på. 

De hadde god kontroll på hva jeg måtte kunne til eksamen for å oppnå den karakteren jeg ønsket.

- I engelsk var det supert at læreren snakket grundig gjennom alle temaene, sier Erle.

Supert å ha en lærer som går grundig gjennom temaene

- Videoundervisningen fungerte svært godt. Det var lagt opp på en svært oversiktlig måte, og det som ble sagt var alltid forklart godt. 

I tillegg er videoene delt opp slik at de ikke er så lange, og kun inneholder ett tema. Dette gjorde det lett å holde fokus, og lett å gå tilbake å finne videoer om et bestemt tema. 

I engelsk var det også supert å ha en lærer som snakket grundig gjennom alle temaene. Jeg har tidligere hatt problemer med å formulere meg rett på engelsk, men etter å ha tatt engelsk på ASK kunne jeg bruke mange av formuleringene som læreren gjorde på engelsk muntlig eksamen, noe som sikret meg karakteren 6 i faget. 

Det er også supert å ha videoforelesninger som man kan se så mange ganger man vil. 

Prøvemuntlig ga meg konkrete tips som jeg jobbet med fram til eksamen

- Jeg fikk svært godt utbytte av prøvemuntlig på ASK. Å få testet hvordan en muntlig eksamen fungerer på forhånd var veldig nyttig. 

Jeg fikk også mange gode tips av lærerne, som jeg fokuserte på de siste ukene før eksamen, og som jeg tok med meg inn på muntlig eksamen. 

Nettundervisning er bedre enn klasseromsundervisning

- Nettundervisning passer meg perfekt. Man kan jobbe når det passer en best, og har hele tiden kurset tilgjengelig når man er klar for å jobbe. 

Jeg føler jeg får mer ut av nettundervisningen på ASK enn klasseromsundervisning noen dager i uken i et fag. Blant annet fordi jeg kan se forelesningene flere ganger, sette på pause og spole tilbake, og stille lærerne spørsmål og få hjelp når som helst.