Engelsk VG1

kr 4300 per fag

Eksamensform: Muntlig og skriftlig

Fagkode: ENG1008 og ENG1007

Studiebelastning: 34 % (1 semester) 17 % (2 semester)

Prøv gratis

Legg til Engelsk VG1 i handlekurven

Ta hele faget på ET HALVT ÅR kr 4.300

Ta hele faget på ETT ÅR kr 5.900

Fakta om Engelsk fellesfag

Å mestre engelsk er noe som gir deg store fordeler i hverdagen, på reiser og i høyere studier.

Målet med faget er at du skal lære å uttrykke deg godt både i muntlig og skriftlig engelsk. Du vil lære strategier for muntlig kommunikasjon, men også få et skrivekurs slik at du lærer å sette opp en strukturert og god tekst til eksamen. I tillegg skal du lære om engelskspråklige kulturer og litteratur. ...les mer

I Engelsk Vg1 lærer du dette:

  • Det engelske språkets rolle i verden i dag.
  • Flere engelsktalende land: Australia, India, Sør Afrika, USA og Storbritannia.
  • Engelskspråklig film og litteratur: Du får et kurs i litteraturanalyse, og i tillegg diskuterer og analyserer vår lærer et bredt utvalg spennende tekster som hjelper deg og forstå både litteratur, kulturer og det engelske språket bedre.

Faget har stort fokus på muntlig og skriftlig kommunikasjon, og kurset inngår som et av kravene til generell studiekompetanse. Faget er for deg som skal ha generell studiekompetanse eller forbedre karakterer (fra engelsk Vg1 studieforberedende eller engelsk Vg1 og Vg2, yrkesforberedende). 

Videoundervisningen er presis og eksamensrettet, og målet er å gi deg nødvendig kunnskap og språkforståelse til å best mestre faget og muntlig/skriftlig eksamen.

Undervisningen starter når du trykker 'play'

Gjennom omtrent 140 korte videoforelesninger tar ASK deg gjennom pensum i Engelsk Fellesfag. Dette klarer du! Se Tina forklarer The House of Lords. 

Erle

“Jeg fikk bedre og raskere hjelp til spørsmålene mine her enn jeg har fått ved noen annen skole. Lærerne var også svært flinke til å forklare, og ga meg alltid utfyllende og gode svar uansett hva jeg måtte lurte på."

Du får god hjelp i fagene

På ASK møter du læreren din på ulike måter og får knallgod hjelp. Du møter lærer igjennom ‘Spørsmål og svar’-knappen. Dette er et fagforum der du stiller dine spørsmål og får kjapt et svar.

For deg som tar matematikk eller et annet realfag, møter du lærer en-til-en i et digitalt rom. Vi kaller det live veiledning. Det fungerer slik: sliter du med en oppgave, ber du om hjelp ved å trykke på den grønne knappen inne i faget - akkurat som du rekker opp hånden i klasserommet.

Du møter lærer også gjennom tilbakemeldinger på innleveringer og gjennom digital prøvemuntlig.

I alle muntlige fag tilbyr vi gratis digital prøvemuntlig. Den er mest mulig lik en muntlig eksamen.

Du får tilbakemelding og veiledning både på innhold og gjennomføring. Samt en veiledende karakter.

ASK Veiledning
arrow glow
1 2 3 4
1

Behov for flere fag?

2

Vi har fagpakker som gjør det enklere å velge studieløp

3

Trenger du mer hjelp?

4

Klikk for å snakke med en studierådgiver