Her er din studieplan:

Naturfag Påbygg (Vår)

Matematikk 2P-Y (Vår)

Historie fellesfag (Høst)

Internasjonal Engelsk (Høst)

Norsk Påbygg (helår)

kr 17.300,-

I tillegg til fagene ovenfor, må du ha bestått faget kroppsøving for å oppnå generell studiekompetanse. På ASK tilbyr vi dessverre ikke kroppsøving pr idag, derfor anbefaler vi å ta dette faget på egenhånd. Læreplan for faget finner du på www.udir.no

Maiken

“For meg har det viktigste vært de godt forklarte videoene i undervisningen. De gjør at uansett utgangspunktet jeg hadde så klarte jeg å forstå"

Maiken

Det er bare å starte

På ASK starter undervisningen når du trykker 'play'. Du får også god hjelp fra lærer, eksamenstreningspakke og gratis prøvemuntlig. 

Du får god hjelp i fagene

På ASK møter du læreren din på ulike måter og får knallgod hjelp. Du møter lærer igjennom ‘Spørsmål og svar’-knappen. Dette er et fagforum der du stiller dine spørsmål og får kjapt et svar.

For deg som tar matematikk eller et annet realfag, møter du lærer en-til-en i et digitalt rom. Vi kaller det live veiledning. Det fungerer slik: sliter du med en oppgave, ber du om hjelp ved å trykke på den grønne knappen inne i faget - akkurat som du rekker opp hånden i klasserommet.

Du møter lærer også gjennom tilbakemeldinger på innleveringer og gjennom digital prøvemuntlig.

Du får god hjelp i fagene

Krav og omfang

Denne fagpakken er ment for deg som har fullført og bestått vg1 og vg2 fra en yrkesfaglig studieretning på vgs, som ønsker generell studiekompetanse, men mangler fagbrev. Etter å ha bestått fagene til Vg3 påbygging, kvalifiserer du for opptak til høyere utdanning.Du må ha et valgfritt programfag der vi har foreslått Internasjonal Engelsk. I tillegg må du ha kroppsøving som du tar som et egenstudium.
Fagpakken gir deg rett til å søke studielån fra Lånekassen.

Slik fungerer lab på ASK

Du får videoundervisning i lab-forsøk og relevant teori. Videoene gir deg full gjennomgang av utstyret og viser utførelsen av forsøkene. Du laster ned labheftet og fyller inn resultater etterhvert som du ser videoene. Har du spørsmål, får du hjelp fra faglærer via live veiledning og 'Spørsmål og svar'-knappen. Du leverer inn labheftet for tilbakemelding fra lærer (valgfritt) og undervisningsvideoene og labheftet bruker du som forberedelse til eksamen. 

Slik fungerer lab på ASK Slik fungerer lab på ASK

ASK Veiledning

arrow
1 2 3 4
1

Karakter-forbedring enkeltfag?

2

Finn faget i faglisten

3

Trenger du hjelp?

4

Klikk for å snakke med en studierådgiver