Her er din studieplan:

Kjemi 1 (Høst)

Fysikk 1 (helår)

Kjemi 2 (Vår)

Matematikk R1 (Høst)

kr 14.200,-

Tonje

“Matematikk har alltid vært mitt verste fag, men etter undervisningen med ASK sitter jeg igjen med en helt annen opplevelse. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med undervisningen og hjelpen jeg har fått fra de utrolige dyktige lærerne."

Tonje
Vilde

“Jeg tok meg et prøvedøgn på ASK Privatist og ble avhengig fra dag én. Med ASK fikk jeg muligheten til å lære realfagene fra A til Å."

Vilde

Det er bare å starte

På ASK starter undervisningen når du trykker 'play'. Du får også god hjelp fra lærer, eksamenstreningspakke og gratis prøvemuntlig. 

Du får god hjelp i fagene

På ASK møter du læreren din på ulike måter og får knallgod hjelp. Du møter lærer igjennom ‘Spørsmål og svar’-knappen. Dette er et fagforum der du stiller dine spørsmål og får kjapt et svar.

For deg som tar matematikk eller et annet realfag, møter du lærer en-til-en i et digitalt rom. Vi kaller det live veiledning. Det fungerer slik: sliter du med en oppgave, ber du om hjelp ved å trykke på den grønne knappen inne i faget - akkurat som du rekker opp hånden i klasserommet.

Du møter lærer også gjennom tilbakemeldinger på innleveringer og gjennom digital prøvemuntlig.

Du får god hjelp i fagene Du får god hjelp i fagene

Krav og omfang

Medisinstudiet krever spesiell studiekompetanse. Fagpakken vi tilbyr, er et realfagskurs for deg som har generell studiekompetanse, men mangler fordypning i realfagene som kreves for opptak til medisinstudiet. Trenger du i tillegg å forbedre karakterer på vitnemålet, kan du fint kombinere det med medisinpakken. Fagpakken gir deg rett til å søke studielån fra Lånekassen.

Følger du vår anbefalte studieplan, får du en studiebelastning for høsten på 81% og 50% studiebelastning for våren. Det betyr at du på høsten bør sette av minst 4 dager i uka til studier og 2,5 dager i uka på våren. Medisinpakken gir tilsammen 2 realfagspoeng.

Slik fungerer lab på ASK

Du får videoundervisning i lab-forsøk og relevant teori. Videoene gir deg full gjennomgang av utstyret og viser utførelsen av forsøkene. Du laster ned labheftet og fyller inn resultater etterhvert som du ser videoene. Har du spørsmål, får du hjelp fra faglærer via live veiledning og 'Spørsmål og svar'-knappen. Du leverer inn labheftet for tilbakemelding fra lærer (valgfritt) og undervisningsvideoene og labheftet bruker du som forberedelse til eksamen. 

Slik fungerer lab på ASK Slik fungerer lab på ASK

ASK Veiledning

arrow
1 2 3 4
1

Karakter-forbedring enkeltfag?

2

Finn faget i faglisten

3

Trenger du hjelp?

4

Klikk for å snakke med en studierådgiver