Forkurs norsk for språklige minoriteter

kr 900 per fag

Fakta om forkurs norsk for språklige minoriteter

Dette forkurset gir en innføring i norsk grammatikk, og er ment som et tilleggskurs for språklige minoriteter som tar norsk på VGS.

Grammatikk er byggesteinene i språket vårt og viktig i all kommunikasjon. Men norsk grammatikk kan være utfordrende å lære seg og begrepene er ikke alltid like lett å forstå. ASK har derfor laget studieopplegg med videoundervisning som legger stor vekt på å visualisere fagstoffet. Med bilder, tabeller og animasjoner forklarer faglærerne på ASK grunnleggende norsk grammatikk på en oversiktlig måte som gjør det enklere å forstå faget. ...les mer

Dette lærer du:

  • Substantiv
  • Adjektiv
  • Verb
  • Adverb
  • Setningsbygging og tekstbinding

Forkurset er ment som et tilleggskurs for språklige minoriteter som tar norsk i vgs.

Undervisningen starter når du trykker 'play'

Gjennom omtrent 50 korte videoforelesninger tar ASK deg gjennom pensum i Forkurs norsk for språklige minoriteter. Dette klarer du! Se Tina forklare definisjonen av adjektiv.

Maiken

“For meg har det viktigste vært de godt forklarte videoene i undervisningen. De gjør at uansett utgangspunktet jeg hadde så klarte jeg å forstå"

Du får god hjelp i fagene

På ASK møter du læreren din på ulike måter og får knallgod hjelp. Du møter lærer igjennom Forum-knappen. Dette er et fagforum der du stiller dine spørsmål og får kjapt et svar.

Du får god hjelp i fagene
ASK Veiledning
arrow glow
1 2 3 4
1

Behov for flere fag?

2

Vi har fagpakker som gjør det enklere å velge studieløp

3

Trenger du mer hjelp?

4

Klikk for å snakke med en studierådgiver