Portrettbilde av Ottar

Ottar, 23 år

Studerer:
Fysikk 1

- Jeg hørte først om ASK Privatist fra en god kamerat, som var fornøyd med undervisningen i Kjemi 1 og 2.

Jeg var i utgangspunktet fast innstilt på å bare lese og gjøre oppgaver til eksamen på egenhånd – uten noen privatistskole. 

Ottars fag:

Fysikk 1

Kjøpte faget rett før eksamen 

- Omtrent en ukes tid før eksamen, innså jeg behovet for undervisningshjelp i forbindelse med gjennomføringen av praktisk forsøk på eksamen. 

Jeg hadde blitt anbefalt ASK tidligere, det var det rimeligste alternativet og jeg var midt i påskeferien. Så valget av privatistskole ble enkelt.

Læreren var veldig presis og varm

- Læreren var veldig presis og utrolig varm i undervisningen sin. Dette mener jeg er en prestasjon å få til gjennom nettundervisning, og jeg må innrømme at jeg både ble overrasket og imponert.

Jeg hadde som sagt ikke tenkt til å følge undervisningen, men bare se på gjennomgangen av de praktiske forsøkene i fysikk 1.

Ottar har tettet kunnskapshullene i Fysikk 1 med ASK sine videoforelesninger.

Fikk tettet en god del kunnskapshull

- Etter å ha sett gjennom et par av undervisningsvideoene, fant jeg imidlertid ut at jeg hadde en del hull i kunnskapen min fra bare å ha lest og gjort oppgaver i boka. 
Undervisningsvideoene fungerte godt til å tette disse kunnskapshullene

Burde kommet i gang med ASK fra starten

- Videoundervisningen og forsøkene fungerte godt. Når jeg ser tilbake på det burde jeg ha fulgt undervisningen på ASK fra starten av, det ville spart meg for mye ekstraarbeid. 

Det var fleksibelt å kunne starte opp når som helst, det er langt rimeligere enn de andre privatistskolene og kvaliteten på undervisningen er høy.