Nelly, 21 år

Studerer:
Geografi, Sosiologi & sosialantropologi

Dette studieåret på ASK har overgått mine forventninger. Det har vært lærerikt og man får testet ut egen selvdisiplin, samtidig som man alltid føler at man er i trygge hender grunnet de dyktige lærerne som er der for deg.

Nellys fag: 

Geografi, Sosiologi & sosialantropologi

Travel, motivert og målrettet

- Jeg er 21 år gammel og går siste året på en bachelor i sosialt arbeid i Oslo. I tillegg til dette jobber jeg en del og pendler mye mellom hjembyen min og Oslo. Jeg vil si jeg har en travel hverdag, men elsker å studere og å lære noe nytt, så selv om hverdagen min er stressende er jeg veldig fornøyd der jeg står.

- Jeg er snart ferdig utdannet sosionom, men har alltid hatt en drøm om å studere juss. Derfor bestemte jeg meg brått på starten av siste året at jeg skulle prøve å søke meg inn allerede høsten etter endt bachelor. Jeg har ikke snittet for å komme inn, men behøvde kun å ta opp 4-5 fag (avhengig av hvordan det går) for å nå målet, og bestemte meg for å bare kjøre på.

Eksamensrettet undervisning

- Jeg opplever undervisningen på ASK som veldig eksamensrelevant. Lærerne forklarer pensum på en god måte, og kommer med gode eksempler som lønner seg på muntlig privatisteksamen i Geografi. Videoene er godt strukturert og det er lett å se sammenhengen mellom de forskjellige temaene. 

- Jeg sendte inn melding på forumet inne på fagsiden når jeg lurte på noe, og fikk alltid raskt svar. Lærerne er tilgjengelig hele tiden og jeg følte meg alltid trygg og visste jeg fikk gode svar på spørsmålene jeg stilte. Uten læreren i Geografi hadde jeg nok mistet håpet mye fortere, men siden hun alltid sørget for å motivere meg og gi meg gode svar på spørsmålene mine, beholdt jeg motivasjonen frem til eksamensdagen.

"Lærerne er tilgjengelig hele tiden og jeg følte meg alltid trygg og visste jeg fikk gode svar på spørsmålene jeg stilte."

- Studieplanleggeren fungerte veldig bra og jeg er superfornøyd med den. I og med at jeg kombinerer privatistfagene med siste året på bachelor, har det vært et strev å strukturere studieuka mi. Men, med kombinasjonen av studieplanleggeren og egen kalender har det gått fint. Jeg kommer meg best gjennom pensum ved å lage en leseplan frem til eksamen, hvor jeg skal ha kommet gjennom så så mye av kapitlene uke etter uke. I tillegg, om jeg sto helt fast med noe, kunne jeg bare sende melding til lærer for veiledning, og jeg sto aldri fast på et tema i mer enn et døgn!

Over alle forventninger!

- Min erfaring med eksamenstreningspakken var at prøvemuntlig var supernyttig. For en som aldri har hatt muntlig eksamen før var det nyttig å få tips både angående temaer, struktur og det praktiske rundt en muntlig eksamen.

- Dette studieåret på ASK har overgått mine forventninger. Det har vært lærerikt og man får testet ut egen selvdisiplin, samtidig som man alltid føler at man er i trygge hender grunnet de dyktige lærerne som er der for deg. Jeg er superfornøyd, og jeg gleder meg allerede til å ta opp flere fag hos ASK.

Jeg har kun hatt en av to eksamener, men jeg er utrolig fornøyd med eksamensresultatet i Geografi. Det var et fag jeg gruet meg til å ta opp, men som har gått over alle forventninger.