Stian Claussen-Væringstad portrettbilde

Stian, 21 år

Studerer:
Fysikk 1, matematikk R1

- Jeg skal søke produksjon og produktutvikling på NTNU i Trondheim og trengte derfor realfag.

Jeg tok fysikk 1 og matematikk R1 gjennom ASK sin læringsplattform dette vårsemesteret etter at jeg ble ferdig i militæret i januar i år.

Stians fag: 
Fysikk 1 og matematikk R1

Forklarer fagene godt og forståelig

- Jeg fant ASK da jeg googlet privatistskoler. Jeg valgte ASK for inntrykket er at det er en profesjonell plattform hvor du får mye for pengene. Heldigvis hadde jeg rett og jeg er meget fornøyd med skolen. 

Undervisningsvideoene er korte og presise som forklarer faget på en god og forståelig måte.  Jeg anbefaler å ta notater underveis fordi det gjør det mye lettere å repetere stoffet mot slutten. 

I hvert fag og nesten under hver video i fysikk er det quizer på fem spørsmål som er en veldig god måte å teste deg i det du nettopp har lært. Quizene gir en god indikasjon på hvor godt du forstår stoffet og om du burde gå videre eller kanskje se videoen en gang til.

Stor trygghet å hele tiden ha tilgang til en lærer

- Jeg burde på et mye tidligere tidspunkt brukt muligheten til å snakke med lærer enn rett før eksamen. Det angrer jeg på, fordi det er viktig at du får gode svar på det du lurer på. 

Her kommer live-veiledningen til ASK inn i bildet. De har satt opp forskjellige tider hvor du får muligheten til å snakke med faglærer via en videochat og spørre alle de dumme spørsmålene du kan komme på. 

Jeg synes det er en stor trygghet å hele tiden ha tilgang til en lærer som kan gi meg svar på det jeg lurer på.

Anbefaler å ta alle prøvene og innleveringene

- I Fysikk 1 gjorde jeg flere innleveringer underveis og tok tre teoretiske prøver som ga meg et godt pekepinn på hvordan jeg lå an i faget. På prøvene og innleveringene fikk jeg gode konstruktive tilbakemeldinger som hjalp meg videre på veien. Både på prøvene og innleveringene rettet faglærer og ga karakter på arbeidet. De gangene det gikk bra, ga det meg en liten selvtillitsboost.  
I matematikken var det også tre prøver. Karakterene er selvfølgelig ikke tellende men gir deg en fin indikasjon sammen med tilbakemeldingen om hvor godt du faktisk forstår stoffet.

Mye for pengene 

- ASK har komplette fagpakker til hvert fag som virkelig gir deg mye for pengene. En kombinasjon av tilrettelagte videoer, gode quizer, flinke lærere og nyttige tilbakemeldinger gir deg alt du trenger for å få en toppers karakter i hvilket som helst fag. 

Jeg er såpass fornøyd med ASK at jeg fortsetter å være elev der på høstsemesteret også, da tar jeg matematikk R2.   
 

Utrolig bra opplegg med alt du trenger for å få en toppkarakter.