Portrettbilde av Lena

Lena, 24 år

Studerer:
Naturfag påbygg

- Jeg oppdaget ASK for første gang da ei venninne av meg var ambassadør. Da jeg skulle begynne å ta fag for å få generell studiekompetanse søkte jeg på nettet og da dukket ASK opp.

Jeg valgte ASK i hovedsak fordi det var det billigste alternativet. Jeg leste litt om hva skolen tilbyr og tenkte det var like bra, om ikke bedre enn alle de andre skolene som hadde nettundervisning.

Lenas fag:

Naturfag påbygg

Drømmer om å bli lærer

- Jeg er utdannet barne og ungdomsarbeider, men jeg ønsker å bli lærer senere i livet. Derfor tar jeg fag som privatist for å få generell studiekompetanse samtidig som jeg jobber i en 100% stilling i barnehage.
Derfor er jeg avhengig av at det finnes rimelige tilbud der jeg kan ta fag på nett, noe som passer meg perfekt!

Lett å få hjelp på live veiledning

- Møte med lærer var utrolig enkelt og kjempegreit. Det er en god oversikt over tidspunktene lærerne er tilgjengelige på live veiledning, da er det lett å planlegge studieøktene opp mot det.
Jeg føler at lærerne var oppriktig interesserte i å hjelpe og de var lette å snakke med.

Lena er avhengig av å ha nettundervisning siden hun jobber fulltid.

Videoundervisning passer meg perfekt

- Videoundervisningen på ASK fungerer kjempebra. Det er korte videoer som er lette å følge med på og det er et notatfelt ved siden av hver videoer som gjør det enkelt å gjøre notater underveis i undervisningsvideoen. For meg passet det perfekt med videoundervisning, for da kan jeg legge opp studiehverdagen akkurat som jeg selv ønsker.

Jeg vil også si at studieplanleggeren er genial! Det er mye lettere å jobbe når man har noen «frister» å forholde seg til.

God erfaring med prøvemuntlig

- Prøvemuntlig var supert. Jeg vil virkelig anbefale alle å benytte seg av det om man har mulighet! Det er enkelt å melde seg på, og om du melder deg på tidlig da kan du velge hvilken dag og tidspunkt som passer deg best.

Prøvemuntlig foregår digitalt i et videochatrom. Du forbereder deg på en oppgave som du selv velger mellom noen utvalgte oppgaver og som du eksameneres i.

Kan kombinere ASK med fulltidsjobb

- For meg fungerer nettundervisning bra, for da kan jeg sette av tid til å sette meg ned å se undervisningsvideoer og gjøre oppgaver. Det passer godt for jeg jobber i en 100% stilling og jeg er avhengig av å ta undervisningen på nett.