Selfiebilde av Kaja utendørs der hun ser litt til siden av kameraet.

Kaja, 26 år

Studerer:
Biologi 1

- Jeg hørte om ASK Privatist av venner som hadde brukt skolen og som var fornøyde. De anbefalte meg å prøve skolen. Valget falt på ASK da jeg følte jeg trengte undervisning og et studieopplegg utover det å lese på egenhånd. Jeg hadde fått et godt inntrykk av skolen etter det jeg hadde hørt av andre. 

I tillegg så gjorde de svært gode prisene til ASK valget enkelt sammenliknet med prisene på andre nettskoler.
 

Kajas fag:

Biologi 1

Vil utdanne meg til noe nytt

- Jeg er utdannet sykepleier, men har etter noe tid i yrket funnet ut at sykepleieryrket ikke er helt riktig for meg. Jeg har sluttet i fast jobb for å kunne styre hverdagen som jeg vil, og ha muligheten til å reise mer. Å ta opp fag med ASK passer perfekt inn her. Jeg har ikke helt landet på hvilket studie jeg skal satse på enda, men nå lener det mot interaksjonsdesign.

Videoundervisningen og den tydelige studieplanen gjør det uansett enkelt å holde oppe motivasjonen og fagfokuset. 

Gode tilbakemeldinger på innleveringer

- Jeg er svært fornøyd med de gode og utfyllende skriftlige tilbakemeldingene på innleveringer. Det gjorde det enkelt å vite hva jeg skulle fokusere på videre. 

Det er positivt at ASK gir muligheten å levere inn oppgaver etterhvert som en kommer gjennom pensum. Det gir en kjempenyttig pekepinn på hvordan en ligger an med faget.

Labforsøkene blir godt forklart

- Videoundervisningen på ASK er jeg veldig fornøyd med. Det er tydelig at innholdet er eksamensrettet og tilrettelagt formatet med nettundervisning. Alle videoene er veldig oversiktlige og lette å følge med på, og god inndeling i temaer gjør det lett å finne tilbake til videoer jeg vil se på nytt.

Jeg vil også skryte av videoene som viser labforsøkene i Biologi 1.  Det er ingen problem å stille til eksamen uten å faktisk ha gått gjennom labforsøkene fysisk på forhånd. 

- Jeg vil skryte av labvideoene i Biologi 1 der labøvelsene forklares grundig og godt. Jeg er også svært fornøyd med de gode og utfyllende tilbakemeldingene på innleveringene jeg leverte.

Studieplanleggeren visualiserer progresjonen

- Studieplanleggeren var svært nyttig for å holde tritt med pensum. Det var godt å ha en pekepinn på hvordan jeg lå an. Fint å planlegge god tid til å få repetert pensum. 

I tillegg er det motiverende med en visuell måte å se studieprogresjonen.

Skal ta prøvemuntlig i historie

- Jeg er veldig lite glad i muntlige eksamener og framlegg, så jeg turte rett og slett ikke å gjennomføre prøvemuntlig. Etter en god erfaring på muntlig eksamen i Biologi 1, er jeg ikke i tvil om at jeg skal ta prøvemuntlig i historie til våren. 

Det at jeg får velge oppgave og at det er så «ordnede» forhold rundt prøvemuntligen setter jeg stor pris på. Jeg er også svært takknemlig for at eksempeloppgavene som blir brukt til prøvemuntligen er inne på fagsiden. Jeg brukte disse for å repetere til eksamen og synes dette var kjempenyttig. 

Nettskole passer livsstilen min

- Nettundervisning er perfekt å kombinere med jobb og reiser. Jeg har sluttet i fast jobb for å kunne styre hverdagen mer selv. Med nettstudier kan jeg fortsette med dette og likevel føle meg ovenpå med faget.