Skrivekurs

Kr 900 per fag

Fakta om skrivekurs

Hvis du skal fremstille et argument skriftlig, om det er en avisartikkel, en jobbsøknad eller en eksamensbesvarelse i hvilket som helst fag, så må du kunne noen knep for å skrive godt og strukturert - og dermed overbevise leseren.

I dette kurset lærer du om hva som karakteriserer en god tekst, og hvordan du selv går frem når du skriver. Til videoundervisningen følger oversikter og tankekart. ...les mer

Det er vår engelsklærer som underviser første del av kurset, så mange av eksemplene hun bruker er på engelsk. Men kurset er like relevant for elever som tar norsk og andre fag med skriftlig eksamen. I del 1 av kurset lærer du hva som karakteriserer en god tekst og hvordan du går frem når du selv skal skrive.

Deretter får du en kort innføring i forskjellige sjangere og retoriske virkemidler, noe som er spesielt myntet på elever som tar norsk:

  • Hva kjennetegner en god tekst?
  • Hvordan gå frem når du skriver?
  • Kilder og kildehenvisninger
  • Fra norskfaget: Sjangerlære og retorikk

Skrivekurset er for elever i VGS og privatister som ønsker å skrive mer strukturert og overbevisende.

Undervisningen starter når du trykker 'play'

Gjennom omtrent 30 korte videoforelesninger tar ASK deg gjennom pensum i Skrivekurs. Dette klarer du! Se Tina forklare introduksjon.

Jørgen

“For min del har ASK fungert mye bedre enn skolebenken, siden jeg også kan kombinere med jobb og fritidsaktiviteter, også gjøre skolearbeid når det passer meg."

ASK Veiledning
arrow glow
1 2 3 4
1

Behov for flere fag?

2

Vi har fagpakker som gjør det enklere å velge studieløp

3

Trenger du mer hjelp?

4

Klikk for å snakke med en studierådgiver