Matematikk S2

kr 4300 per fag

Eksamensform: Skriftlig

Fagkode: REA3062

Studiebelastning: 34% (1 semester) 17% (2 semester)

Prøv gratis

Legg til Matematikk S2 - kunnskapsløftet i handlekurven

Fakta om Matematikk S2

Programfaget S2 passer for deg som skal studere økonomi eller samfunnsfag.

Kombinasjonen S1+S2 kvalifiserer også til å søke medisinstudier. Kurset bygger på matematikk S1  ...les mer

Dette lærer du:

  • Algebra: Tallfølger og -rekker brukes i mange praktiske sammenhenger, f.eks. når du sparer penger eller tar opp lån, noe alle kommer til å gjøre i løpet av livet.
  • Funksjoner: Vi jobber videre med derivasjon, ikke bare for nye typer funksjoner, men også med å tolke svarene vi får. Hva betyr de i praksis, spesielt i økonomiske sammenhenger? Vi lærer også å finne arealet under en graf.
  • Sannsynlighet og statistikk: Vi utvider perspektivet og lærer hvordan man samler inn og analyserer data i statistiske undersøkelser, samt hvordan man tester hypoteser.

Videoundervisningen på ASK dekker pensum i Matematikk S2. Videoene er presise og eksamensrettede, og målet er å gi deg nødvendig kunnskap og forståelse slik at du best mulig mestrer faget og skriftlig eksamen.

Undervisningen starter når du trykker 'play'

Gjennom omtrent 110 korte videoforelesninger tar ASK deg gjennom pensum i Matematikk S2. Dette får du til! Se Kaja forklare betinget sannsynlighet.

Liv Tone

“I live veiledning kunne jeg sammen med faglærer gå igjennom oppgaver steg for steg eller bare få roet eksamensnervene."

Du får god hjelp i fagene

På ASK møter du læreren din på ulike måter og får knallgod hjelp. Du møter lærer igjennom ‘Spørsmål og svar’-knappen. Dette er et fagforum der du stiller dine spørsmål og får kjapt et svar.

For deg som tar matematikk eller et annet realfag, møter du lærer en-til-en i et digitalt rom. Vi kaller det live veiledning. Det fungerer slik: sliter du med en oppgave, ber du om hjelp ved å trykke på den grønne knappen inne i faget - akkurat som du rekker opp hånden i klasserommet.

Du møter lærer også gjennom tilbakemeldinger på innleveringer og gjennom digital prøvemuntlig.

I realfagene får du frivillig leksehjelp gjennom live veiledning flere dager i uka.

ASK Veiledning
arrow glow
1 2 3 4
1

Behov for flere fag?

2

Vi har fagpakker som gjør det enklere å velge studieløp

3

Trenger du mer hjelp?

4

Klikk for å snakke med en studierådgiver