Pris: kr 3500 Pr fag / ett semester

Eksamensform: Skriftlig

Eksamenskode: MAT1023

Studiebelastning: 20% (1 semester) 10% (2 semester)

Prøv gratis

Legg til Matematikk 2P - kunnskapsløftet i handlekurven

Dette er Matematikk 2P

For å få generell studiekompetanse trenger du kombinasjonen 1P + 2P. Begge kursene avsluttes med egen skriftlig eksamen. 2P tas vanligvis i 2. klasse på vgs studieforberedende, og bygger på forgjengeren, 1P.

2P bygger på grunnleggende matematikk fra 1P. I dette kurset er målene å lære mer om regning med tall og bokstavuttrykk, blant annet potensregning og renteberegninger. Vi går også videre med bruken av GeoGebra som et nødvendig hjelpemiddel på eksamen. ...les mer

Matematikk kan være en utfordring for mange, derfor har vi lagt stor vekt på å visualisere matematikken i vår videoundervisning. Med bilder, skisser og animasjoner forklarer våre lærere deg matematikk på en spennende måte som gjør det enklere å forstå. I tillegg vil det å kunne sette lærer på pause for å forstå hvert trinn i undervisningen være en stor fordel for mange.

Videoundervisningen er presis og eksamensrettet, og målet er å gi deg nødvendig forståelse og regnetrening til å mestre faget og skriftlig eksamen i 2P.

Infoside om de forskjellige matematikkfagene

Les mer

Undervisningen starter når du trykker 'play'

Gjennom ontrent 100 korte videoforelesninger tar ASK deg gjennom pensum i Matematikk 2P. Dette klarer du! Se Sindre forklare renteregning.

Karl

“I matematikk og naturfag brukte jeg live veiledning de gangene jeg sto fast med oppgaver."

Karl

Du får god hjelp i fagene

På ASK møter du læreren din på ulike måter og får knallgod hjelp. Du møter lærer igjennom ‘Spørsmål og svar’-knappen. Dette er et fagforum der du stiller dine spørsmål og får kjapt et svar.

For deg som tar matematikk eller et annet realfag, møter du lærer en-til-en i et digitalt rom. Vi kaller det live veiledning. Det fungerer slik: sliter du med en oppgave, ber du om hjelp ved å trykke på den grønne knappen inne i faget - akkurat som du rekker opp hånden i klasserommet.

Du møter lærer også gjennom tilbakemeldinger på innleveringer og gjennom digital prøvemuntlig.

I realfagene får du frivillig leksehjelp gjennom live veiledning flere dager i uka.

ASK Veiledning
arrow glow
1 2 3 4
1

Behov for flere fag?

2

Vi har fagpakker som gjør det enklere å velge studieløp

3

Trenger du mer hjelp?

4

Klikk for å snakke med en studierådgiver