Magnus, 28 år

Studerer:
Samfunnskunnskap og Historie Vg2/Vg3

Ved siden av privatistfagene som jeg tar hos ASK, jobber jeg som profesjonell ishockeyspiller i Vålerenga ishockey og litt som støttekontakt. Hverdagen min er ganske travel, spesielt da vi har mange kamper under sesongen hvor jeg som regel er opptatt hele uken, også i helgene. Derfor har ASK vært uvurderlig for meg. 

Utdanningsdrømmen min er å begynne på Brann- og redningskolen etter endt ishockeykarriere. 

Magnus sine fag: 

Samfunnskunnskap, 

Historie Vg2/Vg3

Kvalitetsundervisning

- Videoundervisningen på ASK er utrolig bra. Kvaliteten på videoene og lærernes evne til å lære bort pensum har vært veldig bra. Videoene er eksamensrelevante og ikke for lange slik at man får med seg det som er viktig å kunne til eksamen. Etter hver video får man en quiz med spørsmål som repeterer temaet man har gått igjennom. 

- Det er veldig enkelt å komme i kontakt med faglærerne. Jeg stilte spørsmål gjennom forum på elevplattformen. Lærerne svarte raskt og grundig på spørsmålene jeg stilte. De har også digital leksehjelp som jeg brukte hvis det var noe jeg trengte ekstra hjelp med. 

Trygghet i god struktur

- Studieplanleggeren var til stor hjelp for meg da den planlegger hva man burde være ferdig med til gitte tidspunkter for å komme seg gjennom alt pensum før eksamen. Dette gjorde at jeg kunne strukturere ukene mine etter studieplanleggeren for å komme i mål uten å måtte ta store skippertak rett før eksamensperioden. Fagsiden viste også tydelig hvor langt jeg hadde kommet, så det var enkelt å vite hvor mye jeg hadde igjen av pensum underveis. 

- For min del brukte jeg studieplanleggeren som utgangspunkt for å strukturere ukene mine og komme meg gjennom pensum. Det var viktig for meg å jobbe med fagene kontinuerlig slik at jeg hadde det friskt i minne. Jeg jobbet heller litt hver dag enn mange timer i strekk. Studieplanleggeren gjorde at jeg var trygg på at jeg skulle komme meg gjennom pensum tidsnok.

- Etter at jeg hadde kommet meg gjennom alt pensum, var det viktig for meg å gjøre alle eksamensoppgavene som lå ute på siden til ASK. På denne måten kunne jeg jobbe med kompetansemålene, samtidig som jeg fikk repetisjon av alle temaene som jeg skulle kunne til eksamen. 

Sette fokus på riktige ting  

- Prøvemuntlig på ASK var en veldig god opplevelse som førte til stor trygghet inn mot selve privatisteksamen. Jeg fikk gode tilbakemeldinger på hva som var bra og hva som jeg burde fokusere mer på ift eksamen. 

Alt i alt, god opplevelse

- Det å være privatist på ASK har vært en veldig god opplevelse. Med engasjerte lærere og svært gode videoer har det vært enkelt å følge opplegget selv om det krever selvdisiplin å studere på egenhånd. Grunnet den gode fleksibiliteten til å se videoer akkurat når det passer har det gjort at jeg, selv med en travel hverdag, har hatt muligheten til å få gode karakterer. Jeg er positivt overrasket over hvordan ASK klarer å lage et så bra opplegg til en så rimelig pris. Jeg vil anbefale ASK Privatist til alle som har et mål om å forbedre karakterene sine. 

Jeg er veldig fornøyd med eksamensresultatene mine. Fikk toppkarakter 6 på privatisteksamen i Samfunnskunnskap og 5 på muntligeksamen i Historie.