Dino Olsen portrettbilde

Dino, 24 år

Studerer:
Historie påbygg og Matematikk 2P-Y

- ASK ble oppdaget via google når jeg søkte opp på fagene jeg trengte å ta for å oppnå generell studiekompetanse. Det som gjorde at jeg ble mer nysgjerrig på ASK var gode tilbakemeldinger fra andre elever, til en veldig god pris. 

Fagene jeg trengte kostet 1/3 av hva de kostet på andre nettskoler. 
 

Dinos fag:

Historie påbygg,

Matematikk 2P-Y

Ble imponert etter prøveperioden

- Jeg hadde sett og prøvd på ulike nettskoler og bestemte meg for å se på de fagene jeg trengte, jeg benyttet meg av 24-timers prøvetiden som ASK tilbyr og ble imponert over hvor oversiktlig og strukturerte kapitlene var. 

Pandemien gjorde at jeg måtte ha en plan B

- Jeg gikk VG1 og VG2 og deretter så tok jeg fagbrev i reiseliv. Etter det så tok jeg en privatflygerutdanning som jeg skulle bygge på med en trafikkflygerutdanning. 

Men grunnet usikkerhet i flybransjen når pandemien kom, så valgte jeg i tillegg å ta opp 4 fag for å oppnå generell studiekompetanse i tilfelle jeg trengte en plan B. 
 

Dino synes det beste med nettundervisning er at han får ta fag i sitt eget tempo. I tillegg ha muligheten å spole tilbake i videoer om noe er uklart.

Faget forklart enkelt og engasjerende

- Jeg har hatt Lise Robertsen i historie, hun forklarte alt på en enkel og engasjert måte, på eksamen så var det veldig viktig å bruke egne ord, og det var ingen problem med tanke på hvor enkelt hun forklarte. 
Video på ASK er av ypperste kvalitet, og «to the point». Du har notatfelt rett ved siden av, og kan skrive ned det som blir sagt. 

Studieplanleggeren er kjempeflott opp mot eksamen

- Jeg hadde historie påbygg og matematikk 2PY – jeg synes det er veldig fint med studieplanlegger, i tillegg til at du får vite når du skal være ferdig med ethvert kapitel, dette er kjempeflott opp mot eksamen. 

Jeg har også sendt inn spørsmål og fikk svar veldig fort, i tillegg til gode og utfyllende svar. 

Kan ta fagene i mitt eget tempo

- Det fungerer utmerket for meg. Jeg jobber skiftplan ved siden av studiene, og var spesifikt ute etter nettundervisning. 
Det beste med nettundervisning er at du får ta fag i ditt eget tempo, du får i tillegg gå tilbake til det som ble sagt om ikke du fikk det med deg, og du kan skrive notater innpå selve nettsiden, du blir testet med quiz etter hvert tema for å se om du kan det som ble sagt. 

Selve nettsiden er veldig oversiktlig og enkel, det er som gjør det så fint.