Matematikk 1P

kr 4300 per fag

Eksamensform: Skriftlig

Fagkode: MAT1019

Studiebelastning: 34% (1 semester) 17% (2 semester)

Prøv gratis

Legg til Matematikk 1P i handlekurven

Ta hele faget på ET HALVT ÅR kr 4.300

Ta hele faget på ETT ÅR kr 5.900

Fakta om Matematikk 1P

For å få generell studiekompetanse trenger du kombinasjonen matematikk 1P + 2P.

I matematikk 1P lærer du enkel og praktisk matematikk. Dette inkluderer grunnleggende tallregning, algebra, funksjoner og modellering. En god del av kurset er repetisjon fra ungdomsskolen. Matematikk 1P er et Vg1-fag og legger grunnlag for Vg2-faget matematikk 2P ...les mer

Matematikk kan være en utfordring for mange, derfor har vi lagt stor vekt på å visualisere matematikken i vår videoundervisning. Med bilder, skisser og animasjoner forklarer våre lærere deg matematikk på en spennende måte som gjør det enklere å forstå. I tillegg vil det å kunne sette lærer på pause for å forstå hvert trinn i undervisningen være en stor fordel for mange.

Videoundervisningen er presis og eksamensrettet. Og målet er å gi deg nødvendig forståelse og regnetrening til å mestre faget og den skriftlige eksamen.

Undervisningen starter når du trykker 'play'

Gjennom omtrent 120 korte videoforelesninger tar ASK deg gjennom pensum i Matematikk 1P. Dette klarer du! Se Kaja forklare brøk. 

Katrin

“Live veiledningen i matematikk har vært veldig nyttig og quizene på slutten av hver video gir en god pekepinn på om jeg faktisk henger med"

Du får god hjelp i fagene

På ASK møter du læreren din på ulike måter og får knallgod hjelp. Du møter lærer igjennom ‘Spørsmål og svar’-knappen. Dette er et fagforum der du stiller dine spørsmål og får kjapt et svar.

For deg som tar matematikk eller et annet realfag, møter du lærer en-til-en i et digitalt rom. Vi kaller det live veiledning. Det fungerer slik: sliter du med en oppgave, ber du om hjelp ved å trykke på den grønne knappen inne i faget - akkurat som du rekker opp hånden i klasserommet.

Du møter lærer også gjennom tilbakemeldinger på innleveringer og gjennom digital prøvemuntlig.

I realfagene får du frivillig leksehjelp gjennom live veiledning flere dager i uka.

ASK Veiledning
arrow glow
1 2 3 4
1

Behov for flere fag?

2

Vi har fagpakker som gjør det enklere å velge studieløp

3

Trenger du mer hjelp?

4

Klikk for å snakke med en studierådgiver