Sissi Nilsen portrettbilde

Sissi, 20 år

Studerer:
Matematikk S1

- Jeg valgte ASK som skole da jeg allerede var kjent med undervisningsvideoene og nettsiden fra enkelte av fagene på videregående skole og fant disse veldig lærerike. 

Jeg har også flere venner blant annet i militæret som tar påbygg gjennom ASK og er fornøyd med oppsettet i helhet.
ASK var også et rimeligere og mer tilgjengelig alternativ for min del, som var veldig enkelt og greit å bruke.

Sissis fag:
Matematikk S1

- Grunnen til at jeg tok fag som privatist er at mine studieplaner endret seg og at jeg nå ønsker å gå et studie som har krav om R1 matematikk, eller S1+S2 matematikk.

Brukte “Spørsmål og svar” muligheten

- Jeg har jobbet ganske selvstendig med studiet uten særlig behov for veiledning. Jeg har isteden benyttet meg av muligheten til å sende inn spørsmål til faglærer ved behov. Spørsmålene har alltid blitt besvart hyppig, og muligheten til å få innleveringer og lignende rettet av en faglærer har vært svært nyttig.

Videosnuttene synes jeg er ypperlige, særlig liker jeg at jeg kan ta den tiden jeg vil og se de så mange ganger jeg ønsker. Ulike emner hadde også alltid flere eksempeloppgaver som ble vist og forklart nøye, slik at det var lettere å jobbe med oppgaver i boken.

Quizene fungerte som ekstraoppgaver 

- Jeg benyttet på enkelte av kapitlene quiz-funksjonen, da dette var fine ekstraoppgaver utover boken. Disse var også høvelig de gangene jeg ikke hadde læreboken tilgjengelig men fortsatt ønsket å jobbe med matematikken.

For elever som liker å jobbe selvstendig, men fortsatt ha tryggheten i en faglærer man kan kontakte og læremateriale som videoer er ASK ypperlig. Det er ingen fysisk undervisning som gjør det lettere å kombinere med annet studie eller jobb som allerede krever mye, og man kan dermed jobbe med faget/fagene man tar opp når man har tid til overs.

Det eneste man trenger utenom er selve læreboken til faget, og selv uten denne kommer man en lang vei.

Det beste med å ta fag hos ASK er at man kan jobbe akkurat når det passer deg, og er lett å kombinere med jobb og andre studier.