Silje, 25 år

Studerer:
Norsk, matematikk 2P-Y, Naturfag og Samfunnskunnskap

- Jeg lette ei stund etter en privatskole som passet meg og mine behov. Jeg jobber i en fulltidsjobb i rundturnus, og det var viktig for meg å finne en skole der jeg kunne planlegge dagene mine selv.
Da kom jeg over ASK som var akkurat det jeg lette etter, videoundervisning som jeg hadde tilgang til hele tiden, og veiledning over nett.

Siljes fag:

Norsk, matematikk 2P-Y,

Naturfag, Samfunnskunnskap

 

ASK dekker behovene mine

 - Jeg valgte ASK da jeg synes de møtte meg på alle de behovene jeg hadde. Ryddig og oversiktlig side, de som hjalp meg var hyggelige og ga meg god veiledning om hvordan jeg kunne nå mine mål uten noe press på å binde meg opp hos dem. 

Lærerne er flinke, og jeg ville fått mye utbytte av tilbudene de har som studieplanleggeren.

Fint møte med lærerne

- Jeg tar opp fag som privatist for å forbedre vitnemålet mitt da jeg ikke var så opptatt av skole når jeg gikk vgs. 
Dermed måtte mange av karakterene mine forbedres slik at jeg har mulighet til å komme inn på det studiet jeg ønsker.

Jeg har hatt et fint møte med alle lærerne, de er hjelpsomme og svarer raskt. De har gode øvingsoppgaver som hjalp meg mye før eksamen.

Elsker videoundervisningen

 - Jeg elsker videoundervisningen, det er lett å følge med, oversiktlig, enkelt å finne frem til forelesninger. Under eksamensoppgavene var det også enkelt å finne frem til riktig undervisning om det var noe jeg var usikker på.

Dette gjorde at jeg ble så klar som jeg kunne bli til mine eksamener.

Silje sier at ASK gjorde det mulig for henne å studere ved siden av en krevende fulltidsjobb. Studieplanleggeren og de gode undervisningsvideoene gjorde at motivasjonen var oppe gjennom hele semesteret.

Studieplanleggeren hjelper å holde tidsplanene

- Studieplanleggeren har hjulpet meg å ha oversikt hvor langt jeg er kommet med studiene, og hvor mye jeg mangler før eksamen. Hvordan jeg bør legge opp tidsplanen for å nå over det jeg skal. 
Dette har vært helt supert når jeg har planlagt studiedagene mine opp mot jobb.

Hatt med meg skolen overalt

- For meg har nettundervisning vært gull, jeg har tatt med meg skolen på reise, til biblioteket, sittet hjemme, og virkelig fått mye utbytte av å kunne gjøre skole der jeg vil, når jeg vil. 

Dette har jeg kunnet kombinere med full jobb, og hatt et sosialt liv. De fleste spør meg hvordan jeg når over alt, det er enkelt – når ASK har et så supert opplegg er det ikke noe problem å kombinere studier med en helt vanlig jobbhverdag og sosiale sammenkomster. 

Det kreves vilje til å stå på med skolen, men med ASK har jeg opplevd stor studiemotivasjon.