Øyvind Mentzoni Skjervold portrettbilde

Øyvind, 22 år

Studerer:
Matematikk 1P, naturfag, samfunnsfag

- En kompis av meg tipset meg om ASK, og det virket utrolig bra etter å ha sjekket det ut! Skolen er både billigere og mer fleksibelt enn andre lignende alternativer.

Da jeg har flere jobber, var det den enorme friheten og fleksibiliteten som gjorde at jeg gikk for ASK. Det gjorde det mulig å ha jobb, men likevel prioritere skole.

Jeg kunne arbeide med skole når det passet for meg, og tilpasse det etter jobb. I tillegg var prisen svært gunstig. 

Øyvinds fag:
 

Matematikk 1P, naturfag, samfunnsfag

Jobbe selvstendig passet meg best

- Tviler ikke på at tradisjonell klasseromsundervisning funker helt topp for mange, men for meg funket det enda bedre å jobbe selvstendig når det passet for meg. Jeg tok opp fag for å forbedre snittet mitt da jeg ikke kom inn på det studiet jeg ønsket. 

Jeg hadde flyttet til Trondheim for å studere, men da studiets poenggrenser hadde gått opp, kom jeg ikke inn og stod plutselig på bar bakke. Da var det bare å komme seg tilbake på skolebenken, og jobbe med forbedring av karaktersnittet.

Møtet med med lærere opplevde jeg som helt topp. Jeg brukte det for alt det var verdt, og spurte om alt mulig jeg lurte på.

Burde være standard i videregående skoler

- Videoundervisningen er også noe av det beste med ASK. Jeg skjønner ikke hvorfor dette ikke er standard i videregående skole. Jeg lærte så mye av å kunne se videoene så mange ganger jeg selv ønsket. Særlig før eksamen var det gull verdt å få repetert.

Jeg tok alle quizer i hvert kapittel, noe som ga en ganske grei indikasjon på hvor godt jeg kunne de forskjellige temaene, og hva jeg eventuelt måtte repetere.

Lett å se de store linjene i faget

- Jeg synes at ASK tilbyr et komplett studieopplegg for privatisten. Med studieplanleggeren, statistikk over fagprogresjon, tilgjengelig læreplan, og tydelig inndeling i kapitler og videoer innenfor de respektive tema. Disse gjorde det lett å se de store linjene og målene i fagene. 

Og veien mot eksamen ble veldig gjennomførbar.
 

Den store fleksibiliteten var det beste med ASK. Det gjorde det mulig å kombinere undervisningen med jobb. Den gunstige prisen var i tillegg et stort pluss.