Liv Tone Heramb portrettbilde

Liv Tone, 21 år

Studerer:
Fysikk 1, kjemi 1, kjemi 2, matematikk R1, matematikk S2

- Jeg valgte ASK som privatistskole litt tilfeldig. For en tid tilbake hadde en bekjent nevnt ASK for meg, så når jeg skulle velge skole søkte jeg opp nettsiden og leste meg litt opp. 
Etter å ha innhentet tilstrekkelig med informasjon syntes jeg skolen hadde et opplegg som kunne passe meg bra, så jeg valgte å prøve semesterfag gratis i en tidsbegrenset periode. 

Inntrykket jeg fikk av prøveperioden gjorde at jeg bestilte fag og gikk i gang med privatist-tilværelsen hos ASK. 
 

Liv Tones fag:

Fysikk 1, kjemi 1, kjemi 2,
matematikk R1, matematikk S2

Videoene forklarer pensum godt

- På ASK tok jeg noen realfag, med ønske om å gjøre meg kvalifisert til enda flere studieretninger, og dermed også gi meg selv flere valgmuligheter når det kommer til høyere utdanning. 
Personlig hadde jeg et inntrykk av at realfag i seg selv krever en god del arbeid, noe det også gjør, men ASK sine videoer forklarer pensum godt og på en forståelig måte. For min del la videoundervisningen grunnlaget for gode notater, som gjorde at jeg var godt rustet til eksamen. 

Komplett studieopplegg

- Mulighetene ASK gir deg som privatist vil jeg si gir privatisten et komplett studieopplegg.

Utover videoundervisning tilbyr ASK en rekke andre funksjoner du kan benytte deg av. Det innebærer blant annet innleveringer, studieplanlegger, quiz, finn studievenner, liveveiledning med lærer og 
åpent forum hvor du kan stille spørsmål hvis det er noe du lurer på enten det er en oppgave eller noe om faget generelt. 

Stor hjelp i live-veiledning

- Personlig har jeg i all hovedsak brukt videoundervisningen, fordi den passer meg og min studieteknikk best. Likevel vil jeg vil trekke fram liveveiledningen hvor du sammen med faglærer kan gå igjennom oppgaver steg for steg eller bare få roet eksamensnervene, ved å få svar på spørsmål du har i forbindelse med gjennomføringen av en eksamen. 

De gangene jeg har benyttet denne funksjonen har møtet med lærer vært utelukkende positivt og til stor hjelp.
 

Videoundervisningen passet meg og min studieteknikk veldig godt, slik at jeg var best mulig rustet til eksamen