Line Brattaas Malmberg portrettbilde

Line, 35 år

Studerer:
Historie, matematikk 2P-Y, naturfag, norsk

- Etter å ha søkt rundt på forskjellige skoler, falt valget til slutt på ASK på grunn av den lave prisen og de gode tilbakemeldingene.

Jeg har lenge hatt lyst å ta ny utdanning, men siden jeg ikke har studiekompetanse så har jeg utsatt det år etter år.

Nå på grunn av corona-situasjonen og permitteringer bestemte jeg meg for å hive meg ut i det. 
 

Lines fag:

Historie, matematikk 2P-Y,

naturfag, norsk

 

- Jeg fant ASK via google søk og bestemte meg for at jeg ville prøve å ta de fire fagene jeg manglet på ett semester, slik at jeg fortest mulig kan starte på studiet jeg ønsker.

Lærerne vet en må kunne til eksamen

- Jeg opplevde møtet med lærer som veldig positivt. Jeg var litt spent på dette, hvor god oppfølging vil man få, tar det lang tid å få svar og så videre. Men lærerne svare kjapt, utfyllende og til alle døgnets tider. 

Jeg følte at de virkelig ville at jeg skulle lykkes. Opplever også at de vet hva som trengs å kunne til eksamen, og gir konkrete tips rundt dette.

Quiz-funksjonen var genial

- Undervisningsvideoene fungerte optimalt, det er korte og gode filmer, som det er lett å notere til. Det at filmene ikke er så lange gjør at man greier å holde fokus hele tiden. 

Liker også at man kan stoppe filmen og spole tilbake om det er noe som er uklart, eller bare se den på ny hvis man trenger repetisjon,
Quiz funksjonen var genial, da fikk man kjapt en god pekepinn på om man hadde fått med seg det man skulle.

Kan kombineres med hektisk småbarnsliv

- Jeg har tre barn fra 4-9 år, Hverdagen er hektisk, men likevel med målrettet jobbing og super bra opplegg fra ASK så har jeg kommet meg gjennom alle disse fire fagene på ett semester. Det at det har vært så ryddig og lett å holde oversikt over hvor langt man er kommet og hva man må få gjort har vært alfa og omega. 

Studieplanleggeren hjalp meg og holde kontroll på at jeg hadde fått gjort det jeg trengte i de forskjellige fagene til riktig tid får å komme gjennom alt pensum til eksamen. 

Innleveringene var til stor hjelp

- De korte videoene var også supre for meg med barn og hus siden det var lett å stoppe opp når plutselig andre ting måtte gjøres, men også lett å sette seg ned å starte opp igjen senere på kvelden, 

Innleveringene var også til stor hjelp, da jeg fikk god veiledning på hva som kunne endres og hva som var bra. Jeg er superfornøyd, og vil anbefale det til andre. Jeg vil si at på grunn av de korte videoene så er det perfekt å kombinere med for eksempel jobb, siden det er så lett å bare gjøre litt her og der.
 

Det viktigste for meg med ASK var nok kombinasjonen av studieplanleggeren og de geniale korte filmene. Dette gjorde at jeg hadde kontroll over studiet og kunne kombinere det med familielivet.