Kristina Hasselgren portrettbilde

Kristina, 52 år

Studerer:
Spansk 2

- Jeg hadde tidligere sett noen av videoene ASK privatist på nettet da jeg forsøkte å hjelpe min datter med spansk leksene.

Jeg syntes videoene var veldig gode, de var lette å forstå med gode forklaringer. 

Læreren snakket også veldig tydelig spansk noe som er viktig når en ikke kan så mye.
 

Kristinas fag: 

Spansk 2

Ønsker å bli spansklærer


- Jeg liker å utvikle meg og prøve nye ting, og det å lære meg spansk var mitt korona-prosjekt. Jeg fant ut at jeg ville lære meg spansk for å kunne snakke med for eksempel mennesker i Sør-Amerika. 

Deretter fant jeg ut at jeg hadde lyst på generell studiekompetanse i spansk for å kunne studere videre til spansklærer.

Valgte ASK for det var det beste alternativet for meg


- Jeg fant ASK ved hjelp av et Google Søk. Jeg søkte på spanskkurs på nett og undersøkte de forskjellige, for eksempel kursene på Friundervisningen og andre privatistskoler på nettet. 

Jeg valgte Ask fordi det var det jeg syntes var det beste for meg

Jeg fikk et veldig godt inntrykk av lærerne og man kunne spørre dem om ting man lurte på. Jeg har fått raske og gode tilbakemeldinger på oppgavene jeg har levert inn.

Flott å kunne spille av videoene så mange ganger jeg ville

- For meg fungerte videoundervisningen strålende. Jeg kunne høre på dem når det passet meg, så mange ganger jeg trengte for å forstå alt og stoppe opp og notere underveis. Jeg hørte også om igjen på noen av dem før eksamen.

Jeg gjorde stort sett alle oppgavene det var lagt ut lenker til og fikk på den måten praktisert det jeg hadde lært.

Kurset gjennomgår alt man trenger å kunne for å bestå privatisteksamen

- Ask tilbyr et komplett studieopplegg for privatister. Her fant jeg alt fra hvilken kode jeg skulle bruke når jeg meldte meg opp som privatist, tidsplan med milepæler og helt konkrete råd til eksamen. 

Kurset gjennomgår alt man trenger å kunne for å bestå privatisteksamen og har gode tips til hvordan man kan gjøre det bra.

Gode og grundige forklaringer på alt – slik at man virkelig skjønner det. Målrettet arbeid mot eksamen med helt konkrete tips og råd.