Katrine Frydenlund portrettbilde

Katrine, 21 år

Studerer:
Naturfag

- Jeg valgte ASK for å ta opp naturfag da jeg var på utkikk etter en privatistskole hvor undervisningen foregikk digitalt.

Siden jeg er fulltidsstudent samtidig som jeg tar opp fag, var det viktig for meg å velge en skole hvor jeg kan bestemme tempoet og hvor mye jeg vil jobbe med faget hver uke.
Og i tillegg slippe å måtte følge fast undervisning spesifikke dager i uken.

Katrines fag:
Naturfag

Med hjelp av ASK kommer jeg inn på juss

- Jeg studerer nå bachelor i Spansk, men ønsker senere å studere rettsvitenskap. Jeg hadde allerede ganske godt karaktersnitt fra videregående skole, men enkelte karakterer hindrer meg i å kunne søke på juss. Derfor valgte jeg å ta opp naturfag hos ASK.

Jeg fant ASK på nettet da jeg søkte på privatistskoler og naturfag.  
Jeg la merke til at ASK var billigere enn mange andre privatistskoler, og at alle undervisningsvideoene var tilgjengelige fra jeg kjøpte faget.
Disse to faktorene gjorde valget enkelt for meg.

Flink lærer som svarte raskt på spørsmål

- Jeg var veldig fornøyd med læreren jeg hadde, jeg opplevde han som flink og rask til å besvare spørsmål. 
Og på alle kapitteltestene vi kunne gjøre ga han veldig gode tilbakemeldinger, og var flink til å forklare hva jeg burde gjøre annerledes neste gang.

Som nevnt tidligere, så er jeg veldig fornøyd med denne læringsformen siden jeg allerede er fulltidsstudent og ikke har mulighet til å sette av faste dager i uken for å jobbe med naturfag.
Jeg synes det fungerte veldig bra, da jeg selv hadde muligheten til å bestemme og fordele arbeidsoppgavene som skulle gjøres.

- Godt gjennomtenkt opplegg

- Etter hver video tok jeg den tilhørende quizen. Dette var til veldig stor hjelp, og den fikk meg til å se videoene om og om igjen helt til jeg fikk full score på quizen.

Jeg synes at hele opplegget var veldig bra og gjennomtenkt, både med quizer, kapitteltester og videoene. Samt også tilgangen på hjelp fra lærer dersom det var ønskelig. 

Jeg tok også i bruk noen videoer fra instagrammen deres angående studieteknikker, som jeg også fant veldig hjelpsomme.
 

Det beste med ASK privatist for min del, er friheten en har til å studere når og hvor man selv vil.