June Slettebø portrettbilde

June, 29 år

Studerer:
Fysikk 1, kjemi 1, matematikk R1 og norsk

- Dette er annerledeshistorien, og historien til deg som trenger litt håp.

Jeg har vært veldig syk med en kropp som har orket lite, men som likevel er på bedringens vei.

Og med det som utgangspunkt og sammen med ASK, har jeg våget meg ut på å følge drømmen om medisinstudiet.


 

Junes fag:
Fysikk 1, kjemi 1, matematikk R1,
norsk

Undervisning på video har vært helt avgjørende for meg

- Siden jeg har hatt svært lite krefter og et hode som ikke alltid vil henge med, har undervisning på video vært helt genialt og avgjørende for meg. Her kunne jeg spole tilbake og høre samme setning ti ganger før jeg fikk den med meg, noe som ville vært umulig i et klasserom. 
Fokuset på undervisningen blir heller ikke tatt bort av medelever som forstyrrer eller avbryter med sine spørsmål.

Det er du og læreren din, på vei mot målet ditt. Filmene tar for seg det mest grunnleggende, og bruker også god tid på eksamensrelevante diskusjonsoppgaver.


Aldri opplevd å få så konstruktive tilbakemeldinger før

- Som en god pekepinn på om jeg fikk med meg stoffet eller om filmen måtte sees enda en gang, var quizene etter filmene ypperlige. Her er også mye av det mest relevante plukket ut, noe omformulert for å se om du faktisk forstår det, og gir deg da et klart og enkelt bilde på om du skjønner hovedinnholdet i filmen.Veiledning av lærer som tilbys gjennom ASK har jeg brukt flittig, og responstiden fra lærer har stort sett vært overraskende bra. Jeg har levert inn flere innleveringer både i norsk og realfag, og jeg tror aldri jeg har opplevd å få så konstruktive og grundige tilbakemeldinger før. Det er gull verdt!Studier via nett krever selvdisiplin, men er også befriende

- Som tidligere fortalt er jeg ikke den «normale» studenten, og har ikke hatt mulighet til å ha noen strukturert leseplan. Jeg har rett og slett måtte lese når kroppen har vært samarbeidsvillig. ASK sin tydelige progresjonsoversikt i fagene gir en god pekepinn på hvor langt en har komme og er en god måte å motivere seg selv til å jobbe videre. 

Å studere via nett krever mye selvdisiplin, men er også veldig befriende om en klarer å ta seg selv i nakken og faktisk sette seg ned. Om en velger ASK er alt fleksibelt, og jeg har unngått reising til skole og oppmøtetidspunkter, noe som hadde vært helt uaktuelt for meg.

Når skolen har foregått hjemme i egen stue i de øyeblikkene som kroppen har vært samarbeidsvillig, har jeg hatt krefter nok til å både kunne lese hjemme i sofaen, se på filmundervisning i stedet for serier, og bruke de siste kreftene til trening og et sosialt liv.


 

Det er du og læreren din, på vei mot målet ditt. Filmene tar for seg det mest grunnleggende, og bruker også god tid på eksamensrelevante diskusjonsoppgaver.