Emma Marie Strømslid portrettbilde

Emma Marie, 20 år

Studerer:
Historie påbygg, matematikk 2P-Y, naturfag påbygg, norsk påbygg

Når jeg hadde bestemt meg for at jeg ønsket å ta påbyggsåret som privatist, begynte jeg og søke på nettet etter alternativ og kom tilfeldigvis over ASK.

Noe som jeg er veldig glad for at jeg gjorde.

Emmas fag:

Historie påbygg, matematikk 2P-Y,

naturfag påbygg, norsk påbygg

Leste om andre elevers tilbakemeldinger

- Jeg hadde aldri hørt om ASK privatist før, men valget ble lett når jeg så de gode tilbakemeldingene og en fantastisk pris i forhold til andre privatistskoler.

Jeg har skolen i min egen stue

- Etter endt læretid fristet det ikke å gå tilbake til videregående skole med flere timers reisevei og begynte og se på andre alternativ for å få generell studiekompetanse. 

Å være privatist lar meg kombinere forskjellige jobber, familie og hobbyer noe som ikke hadde vært mulig om jeg skulle gått på vanlig videregående skole. Jeg har rett og slett mer fritid, for jeg har jo skolen i min egen stue.

Lærerne vil ditt beste

- I utgangspunktet var jeg litt spent på hvordan dette fungerte siden man ikke møter noen fysisk. Men er så positivt overrasket over hele opplegget. 

Lærerne er imøtekommende og vil bare ditt beste og i tillegg får man tilbakemelding veldig raskt selv på kvelden/ helgene, noe som er et stort pluss.

Emma tar påbygging til generell studiekompetanse som privatist på ASK etter bestått fagbrev. Hun tar fagene Historie påbygg, Norsk påbygg, Matematikk 2P-Y og Naturfag påbygg.

Videoundervisningen er presis og enkel

- Noe som du måtte lest veldig mange sider i en bok for, får du forklart på noen minutter.

Videoundervisningen er presis og enkel. 

Det at du kan stoppe og starte undervisningen slik du vil gjør det mye lettere og skrive gode notater som kommer godt med på eksamen.

Quizene hjalp godt før eksamen

- Etter at jeg hadde sett videoene gjorde jeg quizen rett og slett for å se hvordan jeg lå an, spesielt i matematikk gjorde det slik at jeg visste hvilke oppgaver jeg måte jobbe mer med og hvilke jeg hadde kontroll på. 

Quizene ble også et godt hjelpemiddel for eksamen, for å se hva jeg måte lese mer på og ikke.

Fungerer bedre enn en fysisk skole

- Nå har jeg snart brukt ASK i et halvt år og synes at ASK tilbyr et komplett undervisningsopplegg for privatister.

Jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgt å ta påbyggen hos ASK. 

Personlig synes jeg at denne formen for undervisning er like bra om ikke bedre enn fysisk skole siden det gir meg samme kunnskapen og hjelpen jeg trenger til eksamen men samtidig gjøres det på en veldig effektiv måte.

Overrasket hvor likt prøvemuntlig og eksamen var

- Min erfaring med prøvemuntlig at jeg nesten ble overrasket når jeg kom på den ordentlige eksamenen og så at oppgavene var så og si lik som på prøvemuntlig. 

Noe som gjorde at jeg egentlig kunne ta utgangspunkt i notatene mine fra prøvemuntlig når jeg skulle ha den ordentlige eksamenen i naturfag.