Ann Emelie Haugeberg portrettbilde

Ann Emelie,
20 år

Studerer:
Historie, Matematikk 2P-Y, Naturfag, Norsk

- Valget mitt falt på ASK på grunn av gode tilbakemeldinger fra bekjente som hadde brukt skolen.

Valget ble enda lettere da jeg hadde prøvd prøveperioden og så hvor bra opplegget deres var til en brøkdel av prisen i forhold til andre privatistskoler.

Ann Emelies fag:

Historie
Matematikk 2P-Y
Naturfag
Norsk

Lett å kombinere fag med fulltidsjobb

- Jeg valgte å ta opp fag som privatist siden jeg vil studere videre etter endt læretid, men ønsket ikke å ta et år på påbygg. Da ble det å ta generell studiekompetanse som privatist på siden av jobb det beste valget for meg. 

Kan virkelig anbefale å ta privatist studier hos ASK på siden av læretid om en vil videre på studier etterpå.

Veldig hjelpsomme på alle områder

- Mitt møte med lærerne har vært supert. De har vært veldig hjelpsomme på alle områder, du kan sende dem melding om det er noe du trenger hjelp med. 
Og du får også helt supre tilbakemeldinger på innleveringene dine som gjør at du vet hvor du ligger og hva du må jobbe mer med.

Ann Emelie tar påbygging til generell studiekompetanse som privatist. Resultatet på privatisteksamen har vært god og til høsten skal hun ta realfag for å kvalifisere til ønsket studie når hun søker høyere utdanning.

For meg som tar påbyggsfagene ved siden av fulltidsjobb er videoundervisningen det beste hjelpemiddelet. Jeg kan se videoene i mitt eget tempo og når jeg har tid til det. Det er også veldig fint at jeg kan se dem så mange ganger jeg trenger. 

Videoene gir en veldig god forklaring på de ulike temaene du skal gjennom, og det er fint å få det grundigere forklart enn bare fra en lærebok. 

Fin måte å ta påbyggsfagene

- Quizene på slutten av undervisningsvideoene har også vært til stor hjelp da jeg får testet hva jeg har fått med meg og da blir det litt lettere å vite hva jeg må jobb mer med.

Jeg synes at ASK tilbyr et bra komplett studieopplegg og synes det har vært veldig greit å ta påbygg på denne måten.

Studieplanleggeren passer på fremdriften i fagene

- Studieplanleggeren har også vært veldig god å ha da den passer på at du ikke henger bakpå og at du er gjennom pensum til eksamen. 
Skal du oppnå gode resultater som privatist må du legge ned jobb og være disiplinert, ASK har gjort dette lettere. 

Nå som jeg er ferdig med generell studiekompetanse skal jeg ta realfag til høsten og disse skal jeg uten tvil også ta hos ASK da mine resultater til nå har vært veldig gode.

- For meg har det viktigste vært lærerne og videoundervisningen. Tilbakemeldinger på arbeidet mitt og videoer jeg kan gå tilbake til, har sikret meg gode resultater.