Olina, 29 år, Oslo

Jeg fant ASK via et google-søk hvor jeg prøvde å finne ut om det fantes en billigere privatskole enn Sonans. Jeg hadde aldri hørt om ASK før, og ble veldig positivt overrasket over både pris og digitalt opplegg i forhold til de andre privatist-skolene jeg hadde sett på. 

ASK tilbyr et komplett studieopplegg for privatisten. Det er masse godt innhold og mulighet for veiledning, hjelp og sparring med andre studenter, men viktigst av alt (for meg) har det vært med studieplanleggeren og muligheten til å se hvor mye jeg bør gjøre når for å nå fristene mine. Det er motiverende å se ens egen fremgang underveis, og jeg har følt meg trygg på at jeg lærer det jeg trenger for å kunne klare meg greit på eksamen. Jeg er veldig fornøyd med ASK, og anbefaler det videre til alle som trenger å ta opp fag.

Olina, 29 år, Oslo
Olina, 29 år, Oslo

Øyvind, 22 år, Trondheim

Møtet med med lærere opplevde jeg som helt topp. Jeg brukte det for alt det var verdt, og spurte om alt mulig jeg lurte på. Videoundervisningen var også noe av det beste med ASK. Skjønner ikke hvorfor dette ikke er standard i grunnskolen. Lærte så mye av å kunne se videoene så mange ganger jeg selv ønsket. Særlig før eksamen var det gull verdt å få repetert.

Jeg tok alle quizer i hvert kapittel, noe som ga en ganske grei indikasjon på hvor godt man kunne tema, og om man evt måtte repetere. Med studieplanlegger, statistikk over progresjon, tilgjengelig læreplan, og tydelig inndeling i kapitler og videoer innenfor de respektive tema, ble det lett å se de store linjene og målene i fagene, og veien mot eksamen ble veldig gjennomførbar.

Øyvind, 22 år, Trondheim
Øyvind, 22 år, Trondheim

Oda, 21 år, Trondheim

Jeg ønsker å komme inn på medisinstudiet og måtte derfor øke snittet mitt ved å ta opp fag. Jeg vurderte sonans, akademiet og ASK. Både akademiet og ASK tilbød en gratis prøveperiode som jeg benyttet meg av. Uten tvil falt den oversiktlige videoundervisningen hos ASK i smak.

På ASK er det flere ganger i uken mulighet for en 1:1 veiledning som videosamtale. Man kan stille alle spørsmålene man lurer på til faglæreren. Min faglærer var utrolig flink, og kunne alltid svare på det jeg lurte på. Man kunne merke at han hadde solid og bred kunnskap i faget og forklarer alltid fagstoff på en måte som er forståelig. Det kan tenkes å være litt ubehagelig å ha en videosamtale over PC-en, men det var det absolutt ikke. Undervisning over nett kan være en utfordring, men er noe jeg mener at ASK har løst på en utrolig god måte! Man føler man er i klasserommet med læreren, selv om du egentlig sitter hjemme i pysjen.

 

Oda, 21 år, Trondheim
Oda, 21 år, Trondheim