ASK Undervisning er et EDTECH selskap og holder til i Nordens Paris, Tromsø. ASK består av 10 faste ansatte, pluss timelærere og leverer løsninger til privatister (www.askprivatist.no) og skoler (www.askstudio.no) Vi ligger nå an til å doble omsetningen for 3. år på rad. Grunderne sitter idag på ca 60 % av aksjene. I tillegg er Innovasjon Norge og Forlagshuset store aksjonærer.

I går satt elevene i klasserommet og hørte på læreren. I dag studerer de digitalt. ASK Undervisning ligger i fremste rekke i Norden i denne utviklingen. Vi har utviklet både pedagogisk plattform og digitalt innhold, og starter snart med en pedagogisk variant av Kahoot. Vi har masse idèer, men trenger et godt hode til, og du kan regne med spennende oppgaver der du ser resultater av ditt
arbeid.

Som selskap har vi et bevisst forhold til din arbeidssituasjon, og forstår at jo bedre du har det, jo mere leverer du. Viktigst i det arbeidet, er et kollegium med mye fliring og latter, og der alle skjønner at vi backer opp og støtter hverandre.

ASK er utviklet i en kombinasjon av PHP og Javascript. Du trenger ikke kunne PHP, men du bør ha erfaring med Javascript og utvikling av webapplikasjoner. Vi er og på vei inn i egne mobile applikasjoner og erfaring med dette er et pluss.

Vi ønsker primært en systemutvikler med kjennskap til objektorientert og funksjonell programmering samt applikasjonsarkitektur og bygging av større applikasjoner, men personlige kvalifikasjoner og motivert holdning kan erstatte noe erfaring.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Relevant mastergrad/sivilingeniør eller bachelorgrad
  • Erfaring fra webutvikling / SASS prosjekter
  • Erfaring med HTML, CSS og JavaScript
  • Erfaring med webutvikling, gjerne med PHP.
  • Erfaring med databaser og SQL
  • Erfaring med testdrevet- og smidige utviklingsmetoder
  • Behersker norsk og engelsk godt både skriftlig og muntlig

 

Kontakt daglig leder Ståle Frisvold ([email protected]) eller teknisk leder Tarjei Huse ([email protected]).