Pris: kr 3500 pr fag / ett semester

Eksamensform: Muntlig

Eksamenskode: SAK1001

Studiebelastning: 20 % (1 semester) 10 % (2 semester)

Prøv gratis

Legg til Samfunnsfag i handlekurven

Dette er Samfunnskunnskap

Å forstå samfunnet man lever i er essensielt! Samfunnskunnskap er et viktig fag og inngår som et av minstekravene til generell studiekompetanse.

Faget ser på de viktigste søylene i et samfunn og hva som får et samfunn til å fungere eller ikke fungere. Man lærer seg begrepsforståelse og analyser av samfunnsforhold, og vi ser bl.a. på følgende temaer: ...les mer
  • Individ, samfunn og kultur
  • Arbeids- og næringsliv
  • Politikk og demokrati
  • Internasjonale forhold

Kurset er for deg som skal ha generell studiekompetanse eller forbedre karakterer. Videoundervisningen er presis og eksamensrettet, og målet er å gi deg nødvendig oversikt og kunnskap til å mestre faget og den muntlige eksamen.

Undervisningen starter når du trykker 'play'

Gjennom 75 korte videoforelesninger tar ASK deg gjennom pensum i Samfunnskunnskap. Dette klarer du! Se Lise forklare identitet. 

Olina

“Studieplanleggeren var gull - den gjorde det enkelt og oversiktlig å kombinere det å ta opp fag ved siden av en krevende fulltidsjobb"

Olina

Du får god hjelp i fagene

På ASK møter du læreren din på ulike måter og får knallgod hjelp. Du møter lærer igjennom ‘Spørsmål og svar’-knappen. Dette er et fagforum der du stiller dine spørsmål og får kjapt et svar.

For deg som tar matematikk eller et annet realfag, møter du lærer en-til-en i et digitalt rom. Vi kaller det live veiledning. Det fungerer slik: sliter du med en oppgave, ber du om hjelp ved å trykke på den grønne knappen inne i faget - akkurat som du rekker opp hånden i klasserommet.

Du møter lærer også gjennom tilbakemeldinger på innleveringer og gjennom digital prøvemuntlig.

Du får god hjelp i fagene
Du får god hjelp i fagene

ASK Veiledning

arrow
1 2 3 4
1

Behov for flere fag?

2

Vi har fagpakker som gjør det enklere å velge studieløp

3

Trenger du mer hjelp?

4

Klikk for å snakke med en studierådgiver